Medarbetare

Sugen på lite bioarbete?

Bion drivs ideellt av cirka 15 personer. Vi behöver bli fler och hoppas Någon av Er kan vara intresserad.
Vi visar film varje onsdag och söndag. Ibland även någon ytterligare föreställning i samband med lov. Vi försöker också utöka med teater, opera och konserter.
Som medarbetare i Bion får vi möjlighet att bestämma utbudet, exempelvis vilka filmer vi ska visa. Vi får också två fribiljetter till varje föreställning och personalrabatt på popcorn. Förutom det finns det också möjlighet att åka på inspirerande ”bio-dagar”, en gång på våren och en gång på hösten. De är förlagda till helger och är gratis för oss.
Viktigast för oss är god kvalitet med en förhoppning om att ge boende i Kinda ett brett utbud av kultur på duk.
Skicka ett mail till oss rimforsabio@gmail.com


 

Brandskyddsutbildning 2014-01-27_1Nu kan alla biobesökare känna sig extra trygga. Bions personal har fått en brandskyddsutbildning av Räddningstjänsten i Kinda.

Den 27 januari 2014 kom Morgan Wass från Räddningstjänsten i Kinda och höll en teorigenomgång om brandskydd med bions medarbetare.

Vi fick lära oss vikten av ordentlig brandskyddsutrustning, både på bion och hemma. Räddningstjänsten kommer så fort de kan (inom 5 minuter i Rimforsa samhälle), men mycket kan räddas om man själv har utrustning och kunnande.

 

Brandskyddsutbildning 2014-01-27_2

 

Efter teorigenomgången följde demonstration av olika släckningsutrustning, utanför brandstationen. Vi fick se hur man använder filtar och brandsläckare för att bäst släcka elden.

 

 

Brandskyddsutbildning 2014-01-27_3

 

Slutligen var det dags för oss att prova på. Närma sig försiktigt i hukande ställning, håll för tummen och spreja pulvret mot lågornas bas. Släckt!

 

 

                                                                                              

Vi hjälps åt med kioskförsäljningen.

 

Vi är ett glatt gäng som hjälps åt att driva biografen, men vi blir gärna fler. Kontakta oss om du vill hjälpa till.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *